Online.nl Internet

De internet abonnementen van Online.nl zijn relatief nieuwe abonnementen op de markt van het internet. In de afgelopen jaren zijn er erg veel bedrijven op de markt gekomen die internet abonnementen aanbieden. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de opkomst van het internet en de daarbij behorende gevolgen. De gevolgen zijn momenteel niet meer te overzien; alles draait om het internet anno 2016. De verwachting is dat dit in de toekomst alleen nog maar erger wordt.
Door de opkomst van het internet zijn ook bijna alle Nederlanders het internet gaan gebruiken. Hierdoor ontstaat er een grote samenhang van vraag en aanbod en daar spelen de providers allemaal heel goed op in. En zo ook Online.nl Internet.
Enkele jaren geleden besloot Online.nl om zich ook op de internet abonnementen te richten. Dit doen ze anno 2016 nog steeds.

Lage prijs bij Online.nl Internet

De internet abonnementen van kenmerken zich door één belangrijk punt: de prijs. Deze internetprovider is echt een prijsstunter binnen de markt van het internet. Momenteel kost een internet abonnement van Online.nl nog geen €24 per maand. Dit is een gigantisch laag bedrag waarmee men veel klanten weet te trekken.

Eigen abonnement samenstellen

Bij Online.nl is het mogelijk om uw eigen pakket samen te stellen. U kunt hierbij aangeven welke snelheid u wilt en welke aanvullende diensten u wilt afnemen bij Online.nl Internet. Momenteel worden er twee standaard internet abonnementen aangeboden:

  • Standaard internet. Tot 100 Mbit/s downloadsnelheid en tot 30 Mbit/s uploadsnelheid. Hierbij krijgt u gratis een modem in bruikleen. De kosten voor dit abonnement bedragen €24 per maand. Dit bedrag kan echter stijgen indien u nog aanvullende diensten aanvult in dit abonnement.
  • Glasvezel internet.  Tot 200 Mbit/s downloadsnelheid en tot 200 Mbit/s uploadsnelheid. De kosten voor dit abonnement bedragen €24 per maand. Dit bedrag kan echter stijgen indien u nog aanvullende diensten aanvult in dit abonnement.