Tele2 Internet

Tele2 Internet, wie kent deze internetprovider niet? Anno 2016 hebben nagenoeg alle Nederlandse inwoners behoefte aan internet. Internet is een basale levensvoorziening geworden en dit heeft een grote invloed gehad op de gehele maatschappij. Als reactie hierop zijn ook meerdere partijen een bedrijf opgestart. Deze bedrijven bieden internet abonnementen in allerlei vormen en maten aan. Deze internet abonnementen kenmerken zich door bepaalde snelheden, bepaalde aanvullende diensten en een bepaalde klantenservice. Een van die partijen is Tele2. D abonnementen van deze internetprovider spelen een belangrijke rol op de markt van het internet. Tele2 is één van de grotere spelers op de markt en daardoor kunnen ze zich verzekeren van bepaalde voordelen. Deze voordelen uiten zich weer in de bijzonder aantrekkelijke abonnementen die ze daardoor kunnen leveren.

Meerdere Tele2 Internet abonnementen

Tele2 biedt op dit moment meerdere abonnementen aan. Deze abonnementen kenmerken zich door een bepaalde internetsnelheid en bepaalde aanvullende diensten. Op dit moment heeft Tele2 3 verschillende internet abonnementen:

  • Light. Dit is een internet abonnement met snelheid tot 20 Mbit/s. Hierbij betaalt u geen aansluitkosten en de prijs voor het abonnement bedraagt €22 per maand. De eerste 3 maanden zijn zelfs maar €10 voor dit internet abonnement!
  • Basic. Dit is een internet abonnement met snelheid tot 50 Mbit/s. Hierbij betaalt u geen aansluitkosten en de prijs voor het abonnement bedraagt €25 per maand. De eerste 3 maanden zijn zelfs maar €10 voor dit internet abonnement! Op dit moment is dit abonnement het meest gekozen abonnement van Tele2.
  • Extra. Dit is een internet abonnement met snelheid tot 100 Mbit/s. Hierbij betaalt u geen aansluitkosten en de prijs voor het abonnement bedraagt €28 per maand. De eerste 3 maanden zijn zelfs maar €10 voor dit internet abonnement!

De internet abonnementen hebben derhalve allemaal hun eigen kenmerken en voorwaarden.