Telfort Internet

Wie kent de leuke rijmpjes van Telfort Internet niet? Sinds een jaar of twee heeft deze internetprovider een gigantisch goede marketingcampagne op touw gezet. Deze marketingcampagne kenmerkt zich door de rijmpjes die worden gesproken door de beroemde persoon uit de Telfort reclames. Door deze reclames heeft deze internetprovider een behoorlijke sprong vooruit gemaakt in hun naamsbekendheid. De naamsbekendheid is door de reclames gestegen naar een behoorlijk hoog niveau. Hierdoor is Telfort één van de grotere aanbieders van internet abonnementen in Nederland geworden.

De keuze is reuze bij Telfort Internet

De internet abonnementen zijn behoorlijk divers. Hierdoor is er voor ieders wil wat en kunnen veel mensen een internet abonnement uitkiezen.
Op dit moment worden er twee verschillende internet abonnementen aangeboden:

  • Internet standaard. Hierbij is er een snelheid tot 40 Mbit/s. Dit internet abonnement is ideaal geschikt voor mensen die internet gebruiken voor social media, skypen, films of muziek streamen.
  • Internet extra. Hierbij is er een snelheid tot 80 Mbit/s. Dit internet abonnement is ideaal geschikt voor mensen die razendsnel willen surfen, muziek en films willen streamen, online willen gamen en razendsnel willen downloaden.

Verschil in snelheid

De snelheden bij de internet abonnementen zijn pure richtlijnen. De daadwerkelijke snelheid wordt bepaald door de thuissituatie, de websites die bezocht worden en de internetverbinding. Op dat laatste punt richt Telfort zich; op de andere twee punten heeft Telfort weinig tot geen invloed.
De internet abonnementen kenmerken zich nog door iets opvallends. U kunt per maand bepaalde extra’s aan of uit zetten. Indien u hier behoefte aan heeft, kunt u zo maandelijks een ander soort abonnement voor uzelf vaststellen.

Maar, Telfort Internet biedt nog veel meer internet abonnementen aan. Dit komt ook elke keer naar voren in de beruchte en beroemde reclames. Hierbij kunt u denken aan de internet abonnementen in combinatie met Interactie TV of de alles-in-1-pakketten.