KPN Internet

KPN Internet is een van de grootste en oudste Nederlandse bedrijven. Door de jaren heen heeft deze internetprovider zich op veel verschillende facetten toegelegd. Momenteel is het een van de grootste spelers in de markt van de internet abonnementen en de daarbij behorende alles-in-1-pakketten. KPN heeft hier een groot voordeel in doordat ze zowel losse TV als losse telefonie ook aanbieden. Op die manier kunnen de klanten voor al hun abonnementen hier terecht.

Een van de grootste aanbieders

KPN is gigantisch groot en dat uit zich ook in de abonnementen die het aanbiedt. Er is een bijzondere grote verscheidenheid in de abonnementen te vinden. Dit komt doordat iedereen andere wensen en eisen heeft. Over het algemeen behandelt deze internetprovider daarom elke klant anders. De internet abonnementen zijn erg divers. Er zijn veel losse internet abonnementen, maar er zijn ook veel alles-in-1-pakketten. In deze alles-in-1-pakketten zit ook het internet verwerkt.

KPN internet abonnementen

De losse internet abonnementen zijn niet echt apart te benoemen. Het zijn allemaal pakketten die gehaald samengesteld kunnen worden door de klant zelf. Er is in ieder geval één standaard internet abonnement voor de prijs van €37,50 per maand. De eerste maanden betaalt u zelfs maar €25,00 per maand. Het voordeel van dit abonnement is echter dat u deze zelf volledig aan kunt passen. U kunt nog telefonie of interactieve TV toevoegen. Maar, u kunt ook nog tegelijkertijd een (goedkoper) abonnement op de muziekstreamingdienst Spotify afsluiten. Zo slaat u meerdere vliegen in één klap.

De internet abonnementen zijn dus allemaal zelf af te sluiten. De internet abonnementen zijn ook allemaal verwerkt in de alles-in-1-pakketten die KPN aanbiedt. Anno 2016 is KPN daardoor een van de grootste partijen op het gebied van internet abonnementen. De internet abonnementen zijn uiterst betrouwbaar en zijn gunstig geprijsd. De prijs wordt nog gunstiger als u meerdere diensten tegelijk afneemt bij KPN.