Stipte Internet

Stipte Internet is een van de nieuwste partijen op het gebied van de internet abonnementen. Stipte is de ‘opvolger’ van het internet bedrijf Starlet. Eigenlijk is deze internetprovider een uitrol van het vroegere Starlet. Stipte heeft zich toegelegd op de markt van het internet, de tv en het bellen. Hierdoor biedt deze internetprovider zeer veel verschillende alles in 1 pakketten aan. Deze pakketten hebben de beschikking over internet, tv en telefonie. Met een dergelijk pakket heeft u dus 3 vliegen in een klap. De prijzen van de abonnementen zijn daarnaast ook nog eens heel aantrekkelijk.

Onderscheid in abonnementen

Op dit moment biedt Stipte meerdere internet abonnementen aan. Hieronder staat een lijst met de internet abonnement van deze internetprovider. Maar, hierbij moet wel één kanttekening worden geplaatst; dit zijn alleen de internet abonnementen. Ze bieden ook nog heel veel alles-in-1-pakketten aan, waar onderstaande internet abonnementen in verwerkt zitten.

Het aanbod van de losse internet abonnementen is op dit moment:

  • Internet tot 30 Mbit/s. Zoals de naam het al zegt, heeft u hierbij internet met een snelheid tot 30 Mbit/s. Dit pakket is op dit moment het meest gekozen losse internet abonnement.
  • Internet tot 80 Mbit/s. Zoals de naam het al zegt, heeft u hierbij internet met een snelheid tot 80 Mbit/s.
  • Internet tot 500 Mbit/s. Zoals de naam het al zegt, heeft u hierbij internet met een snelheid tot 500 Mbit/s.

Bij bovenstaande internet abonnementen krijgt u vanuit Stipte overigens ook een gratis modem. Met dit modem wordt het internet netwerk in uw huis aangelegd. Het modem speelt hierin een sleutelrol. Het is derhalve een fraai aanbod dat u dit modem gratis krijgt.

Alles-in-1-pakketten van Stipte Internet

Maar, naast de losse internet abonnementen biedt Stipte nog veel meer abonnementen aan. De alles-in-1-pakketten zijn hierbij uitermate interessant. Hierbij kunt u kiezen voor:

  • Alles in 1. Met Interactieve TV, Internet en Telefonie.
  • Family. Met digitale TV, internet en telefonie.
  • One. Met internet en telefonie.