Vodafone Internet

De internet abonnementen van Vodafone zijn één van de bekendste abonnementen wereldwijd. Vodafone Internet is één van de weinige merken met een naamsbekendheid die over de gehele wereld gaat. Hierdoor heeft deze internetprovider een gigantisch groot marktaandeel weten te bemachtigen, hebben ze veel (vaste) klanten en kunnen ze profiteren van de schaalvoordelen. Het voordeel van de schaalvoordelen zit voornamelijk in de dienstverlening en de aantrekkelijke prijzen voor de internet abonnementen.

Aantrekkelijke Vodafone internet abonnementen

In elk land ter wereld kent men Vodafone wel. En zo ook in Nederland. In Nederland is Vodafone één van de grootste aanbieders van internet abonnementen. De internet abonnementen zijn stuk voor stuk aantrekkelijk. Daarnaast weet men veel interessante acties op te zetten waardoor ze daar ook weer veel klanten mee trekken. De internet abonnementen van Vodafone kenmerken zich door een hoge snelheid, een uitmuntende service en een hoge graad van betrouwbaarheid.

Vodafone op-maat-internet-abonnement

Op dit moment worden er twee verschillende abonnementen gehanteerd. Deze abonnementen worden afgesloten voor 1 jaar. Na dat ene jaar kunt u bekijken of u nog langer gebruik wil maken van het desbetreffende internet abonnement. Het grote voordeel van deze internet abonnementen is dat u uw eigen snelheid aan kan passen. Dit kan zowel naar boven als naar beneden; hiermee krijgt u een op-maat-internet-abonnementen.

De twee internet abonnementen zijn op dit moment:

  • Standaard internet. Snelheid tot 80 Mbit/s. De prijs per maand is vanaf €23,50.  De prijs kan echter stijgen indien u voor een hogere snelheid kiest.
  • Glasvezel internet: Snelheid tot 500 Mbit/s. De prijs per maand is vanaf €32,50. De prijs kan echter stijgen indien u voor een hogere snelheid kiest.

Men biedt bij deze abonnementen ook nog de volgende diensten aan:

  • U krijgt gratis een Wi-Fi-modem.
  • U krijgt gratis WiFi-Service.
  • U krijgt gratis Installatie Garantie.

Door deze aanvullende diensten onderscheidt Vodafone zich behoorlijk ten opzichte van de andere concurrenten. Zeker in combinatie met de internet abonnementen die op maat af te sluiten zijn voor een ieder.