Ziggo Internet

Al langere tijd is Ziggo Internet één van de grootste spelers op markt van het internet. Gigantisch veel huishoudens in Nederland maken gebruik deze internet provider. Dit komt doordat de abonnementen technisch in orde zijn en ook de service en prijs zijn heel erg behoorlijk. Deze combinatie zorgt ervoor dat Ziggo zeer veel abonnementen in Nederland af heeft kunnen sluiten.

Scherpe prijzen Ziggo Internet

Dit komt natuurlijk ook door het kapitaal wat in Ziggo wordt gestopt. Doordat ze de beschikking hebben over veel geld, kan er een goede marketingstrategie uitgerold worden. Dat is in het verleden gebeurd en daar plukt Ziggo nu absoluut de vruchten van. Daarnaast kan Ziggo gebruik maken van de schaalvoordelen die ze voor zichzelf hebben weten te regelen. Het gigantische aantal klanten heeft er voor gezorgd dat de prijs per abonnement omlaag is bijgesteld. Dit heeft natuurlijk weer veel meer nieuwe klanten opgeleverd.

De internet abonnementen van Ziggo zitten allemaal goed in elkaar. Er is veel keus en het bedrijf weet heel goed wat de wensen van hun klanten zijn. Veel mensen willen simpelweg snel en betrouwbaar internet. Met de internet abonnementen van Ziggo gaat dat sowieso lukken!

Verschil in snelheid

Op dit moment hanteert men twee verschillende internet abonnementen:

  • Internet Complete; €34,95 per maand voor de eerste 3 maanden, daarna €49,95 per maand.
  • Internet Max: €34,95 per maand voor de eerste 3 maanden, daarna €57,95 per maand.

Het prijsverschil zit hem voornamelijk in de snelheid van het internet. Bij Internet Complete is de snelheid tot 150/15 mbit/s. Bij de Internet Max abonnementen is dit echter 300 / 30 Mbit/s. Dit is een behoorlijk verschil en dat uit zich ook in de prijs. Zo op het eerste oog liggen de abonnementskosten wel hoger dan bij bijvoorbeeld Fiber. Dit klopt ook, maar u betaalt ook voor aanvullende diensten in het pakket. De internet abonnementen van Ziggo zijn ontzettend betrouwbaar en de klantenservice is ook uitmuntend.

Maar, Ziggo biedt ook nog meerdere combi pakketten aan. Hierbij kunt u denken aan een alles-in-1-pakket met internet, bellen én TV.